top of page
veelgesteldevragen.png
 • Hoe oud moet ik zijn om mee te mogen doen?
  Er is geen minimum of maximum leeftijd om deel te nemen aan een date bij Uniek & Romantiek.
 • Ik ben ouder, verzorger, chauffeur, kan ik ergens wachten of een hapje eten?"
  De date vindt plaats op de Noordkade in Veghel. Hier zijn verschillende leuke spots om te bezoeken. Lunchen of avondeten kan op verschillende plekken zoals Dis & Wittern. U kunt bij restaurant Wittern aangeven dat u begeleider bent van iemand die bij ons op date is, dan kan er rekening mee worden gehouden dat u graag na 1,5 uur terug bent bij de date.
 • Ben ik verzekerd van een plekje als ik mezelf opgeef?
  We hopen natuurlijk voor iedereen een leuke date te regelen. Mochten we nog geen match voor je gevonden hebben, dan vragen we je om geduld te hebben. Er worden vanzelf nieuwe data bekend gemaakt via de website. Je krijgt uiteraard van ons bericht zodra we iemand voor je gevonden hebben en je dus uitnodigen om op date te komen!
 • Kan ik mijn auto parkeren in de buurt?
  Op het terrein zijn voldoende parkeerplekken beschikbaar op loopafstand. Vergeet hiervoor niet je blauwe parkeerkaart mee te nemen.
 • Mag ik als ouder of begeleider aanwezig zijn tijdens de date?
  Het is de bedoeling dat degenen die op date gaan dit zo zelfstandig mogelijk gaan doen. Er is begeleiding aanwezig die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt. U kunt natuurlijk wel in de buurt blijven, op de Noordkade is genoeg te doen (zoals een bioscoop, Jumbo Food Markt, restaurants en terrasjes).
 • Moet ik een verstandelijke beperking hebben om mee te mogen doen?
  Uniek en Romantiek is speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking, maar je hoeft niet per se zelf een beperking te hebben. Je moet er wel voor open staan om gekoppeld te worden aan iemand die een verstandelijke of lichamelijkebeperking heeft.
 • Wordt er rekening gehouden met de afstand tussen de woonplaatsen van degenen die gekoppeld worden?
  In de vragenlijst kun je aangeven of je graag gekoppeld wordt aan iemand die binnen een bepaalde afstand van jouw woonplaats woont.
 • Zijn er naast de €15 p.p. verder nog kosten verbonden aan de date?
  Het bedrag van €15 per persoon is een "all inclusive"-prijs: het eten, de drankjes, de date en de begeleiding tijdens de date zijn inbegrepen. Alleen het vervoer moet zelf geregeld worden.
 • Krijg ik van tevoren te horen aan wie ik gekoppeld ben?
  Het is de bedoeling dat het echt een "blind date" wordt, dus dat je van tevoren niet weet met wie je op date gaat. Mocht het nu zo zijn dat je hier grote moeite mee hebt, dan kun je hierover contact met ons opnemen.
 • Hoe lang van tevoren krijg ik te horen of ik wel of niet op date mag komen?
  We proberen je zo snel mogelijk te laten weten of je mee kunt doen. Je ontvangt van ons vanzelf een uitnodiging zodra we een match voor je gevonden hebben (we proberen dit een aantal weken voor de datum van de date te doen).
 • Hoe gaat de date in zijn werk?
  Je wordt door ons team warm ontvangen en naar een tafel begeleid, waar je kennis maakt met jouw date. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je jouw date beter leren kennen. Er is tijdens de date begeleiding aanwezig, die jullie kan helpen waar nodig. Zo zullen er kaartjes op tafel liggen met leuke vragen die je elkaar kunt stellen. Aan het einde van de date kunnen jullie zelf bepalen of je graag contact houdt of liever niet. Mocht je graag opnieuw op date komen, met degene waarmee je al op date bent geweest of met iemand anders, dan is dit zeker mogelijk! Je ontvangt dan vanzelf van ons weer een uitnodiging.
 • Hoe lang duurt het ongeveer om de vragenlijst in te vullen, en kan ik hulp krijgen bij het invullen van de vragenlijst?"
  Het duurt ongeveer 45 minuten om de vragenlijst in te vullen, al is dit verschillend per persoon. We raden aan om een ouder, verzorger of begeleider mee te laten kijken bij het invullen van de vragenlijst. Heb je geen hulp bij het invullen, of heb je liever hulp van ons? Dan kun je contact met ons opnemen, zodat we jou kunnen helpen met het invullen. Sowieso willen we bij elke inschrijving van iemand met een verstandelijke beperking een mailadres of telefoonnummer van een begeleider, anders kunnen we de inschrijving niet voltooien.
 • Moet ik per se de vragenlijst invullen om op date te mogen?
  Ja, je zult de vragenlijst moeten invullen om in te schrijven voor Uniek & Romantiek. We willen je namelijk zo goed mogelijk koppelen aan iemand die goed bij jou past. Mocht je een bepaalde vraag liever niet willen beantwoorden, dan kun je die overslaan.
 • Kan ik kiezen op welke datum dat ik de date wil?
  Helaas kun je niet kiezen wanneer je op date wilt komen. Je ontvangt van ons een uitnodiging voor een date op een bepaalde datum zodra we iemand voor je gevonden hebben. Mocht je in dat geval verhinderd zijn op de data waarvoor we je uitnodigen, dan kun je dit aangeven. We proberen hier zoveel mogelijk rekening mee, maar let er wel op dat je mogelijk pas in een volgende ronde mee kunt doen.
 • Ik heb een (voedsel)allergie. Wordt hier rekening mee gehouden?
  Als je een bepaalde (voedsel)allergie hebt, dan kun je dit aan ons doorgeven. Hier wordt dan uiteraard rekening mee gehouden. Sowieso informeren we naar je allergieën zodra je wordt uitgenodigd om op date te komen.
bottom of page