top of page

Hoe werkt het?

Bij Uniek & Romantiek organiseren wij dates voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking.

Hieronder leggen we je stap voor stap uit hoe het werkt.

Geef me op knop.jpg

01

inschrijven

Via onze website kun je je gratis inschrijven.  

Door op de "ik geef me op"-knop te klikken, kom je automatisch uit bij de vragenlijst.

02

vragenlijst

De vragenlijst bestaat uit vragen over wie jij bent, wat je hobby's en interesses zijn, en waar je naar op zoek bent. Het duurt ongeveer 45 minuten om de vragenlijst in te vullen, al is dit verschillend per persoon. 

 

We raden aan om een ouder, verzorger of begeleider mee te laten kijken bij het invullen van de vragenlijst. Sowieso hebben we bij elke inschrijving de contactgegevens nodig van een begeleider, anders kunnen we de inschrijving niet voltooien.

voorbeeld vragen.jpg

03

check.png

bevestiging

Na het invullen van de online vragenlijst klik je op 'verzenden'. Ook ontvangen we graag een foto per mail (uniekenromantiek@gmail.com), zodat we letterlijk een beter beeld van je krijgen. Je krijgt zo snel mogelijk van ons een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Let op: na het versturen van de vragenlijst staat er alleen dat je antwoorden zijn 'opgeslagen'. Dit betekent dat de antwoorden zijn verstuurd.

Jeroen legt het uit!

Wil je weten hoe de vragenlijst precies in zijn werk gaat? 

Jeroen legt het uit! 🎬🎥

(Mocht je hierover vragen hebben, kun je altijd even met ons contact opnemen via uniekenromantiek@gmail.com)

04

geduld...

We hopen natuurlijk voor iedereen een leuke date te regelen. Helaas hebben we geen 'toverstokje' om voor iedereen direct een geschikte match te maken. Soms hebben we al iemand in ons bestand staan, maar soms moeten we ook wachten totdat er iemand inschrijft die een goede match zou kunnen vormen. En dit kan soms ook langer duren, helaas.

 

Mochten we nog geen match voor je gevonden hebben, dan vragen we je om geduld te hebben. 

liefde is geduldig.jpg

05

love mail 2.png

uitnodiging

Zodra we een leuke match voor jou hebben gevonden, en we weten wanneer de dates kunnen gaan plaatsvinden, dan laten we het natuurlijk direct weten! Je ontvangt dan van ons vanzelf een uitnodiging om op date te komen. De dates proberen we altijd zoveel mogelijk op locatie in jouw eigen regio te organiseren.

Wanneer je een uitnodiging ontvangt om op date te komen, betaal je eenmalig €15 voor het eten, drankjes en de begeleiding tijdens de date.  

06

de date

En dan is het zover: je gaat op een blind date!

Onder het genot van een hapje en een drankje op een romantische date. Wij proberen je zo goed mogelijk te koppelen aan iemand die ook de vragenlijst heeft ingevuld. Dit betekent dus wel dat je een date krijgt die je waarschijnlijk nog nooit gezien hebt en dus ook nog niet kent. Wij gaan ervoor zorgen dat dit heel fijn verloopt, door er van het begin tot het eind voor je te zijn, en je te helpen als het gesprek vastloopt of als je het even niet meer weet. 

DSCF7852bw (1).JPG

07

evaluate.png

na de date

Vind je aan het eind de andere persoon heel erg leuk en wil je deze persoon vaker zien? Dan kun je dit bij ons aangeven, we helpen dan om telefoonnummers uit te wisselen. Eventueel kunnen jullie bij ons op een tweede date komen. Vind je de persoon helemaal niet leuk, ook dan zorgen we dat het afscheid niet ongemakkelijk wordt en dus voor niemand kwetsend is. Is er geen liefde maar wel een goede klik, ook dan zorgen we ervoor dat jullie contact kunnen houden.

impressie

Wil je graag een beter beeld krijgen van hoe de date in zijn werk gaat?

Via deze link vind je een video die Brownies&downieS heeft gemaakt tijdens een van onze dating avonden. De romantiek spat van het scherm, vind je niet?

video date.jpg
bottom of page