top of page
uniek_romantiek_logo.jpg

Stichting Uniek & Romantiek

Uniek & Romantiek is een bijzondere organisatie die gedreven wordt door een passie voor positieve verandering en het verschil maken in de samenleving. Onze missie is het bieden van gelijke kansen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking om liefde, vriendschap en een maatje voor het leven te vinden. Om deze missie te kunnen waarborgen, hebben we een Stichting opgericht.

Op deze pagina vind je meer informatie over deze stichting. Heb je toch nog een vraag, opmerking of suggestie? Stuur gerust een mailtje naar uniekenromantiek@gmail.com

in het kort

Stichting Uniek & Romantiek heeft als doel mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking de mogelijkheid te bieden om liefde, vriendschap of een maatje voor het leven te vinden. Onze missie is om inclusiviteit te bevorderen en ervoor te zorgen dat mensen met beperkingen de kans krijgen om volwaardig deel te nemen aan de samenleving.

Onze missie is het bieden van gelijke kansen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking om liefde, vriendschap en een maatje voor het leven te vinden. We streven naar inclusie en participatie in de samenleving. Onze visie is een wereld waarin mensen met beperkingen niet worden beperkt door hun beperkingen, maar in staat worden gesteld om op een volwaardige en zelfstandige manier deel te nemen aan sociale relaties en activiteiten.

Inclusiviteit, respect, empowerment, veiligheid, integriteit, samenwerking en kwaliteit zijn onze kernwaarden.

 

In onderstaand PDF-document vind je ons beleidsplan voor de komende drie jaar. Dit beleidsplan beschrijft in meer detail onze missie, doelstellingen, kernwaarden, werkzaamheden, en financiële aspecten.

Beleidsplan Stichting Uniek & Romantiek 2023-2026

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Neem gerust contact op.

06-40410194

bottom of page