top of page
Steffie, Jeroen, Franca.JPG

Aangenaam!

Wij zijn Franca en Steffie, moeder en zus van Jeroen, en trotse oprichters van het datingconcept 'Uniek & Romantiek'. In de zomer van 2020 zijn wij ons concept gestart in samenwerking met Brownies&downieS. Wil je meer te weten komen over ons verhaal? Lees hieronder verder!

  • Facebook
  • Image by Gene Jeter

ons verhaal

Laten we ons even kort voorstellen.

 

Wij zijn Franca en Steffie van den Bosch, moeder en zus van Jeroen van den Bosch. Jeroen heeft het Syndroom van Down, hij is inmiddels alweer 26 jaar en staat vol in het leven. Wat echter lang ontbrak in het leven van Jeroen was een grote liefde. Een vriendinnetje is niet zo gauw gevonden, vandaar dat we hem hierbij graag wilden helpen. Nu geldt niet alleen voor Jeroen, maar voor veel mensen met een beperking dat ze helaas geen grote liefde of ‘soulmate’ hebben in hun leven. En dat vinden wij ontzettend jammer. Want het leven is vaak mooier als je het kunt delen met een maatje voor het leven.

Mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking hebben zoveel te geven, óók liefde. Misschien nog wel meer dan de ‘gemiddelde’ mens…. En ze hebben net zoveel recht om ook liefde te ontvangen. Het struikelblok in de zoektocht naar liefde zijn vaak meer de praktische belemmeringen. Vandaar dat wij de belemmeringen graag wegnemen en deze mensen helpen in hun zoektocht naar liefde en vriendschap. Zo is Uniek & Romantiek ontstaan: een blind date voor mensen met een beperking.

Hoe kun je nu beter een blind date hebben dan onder het genot van een hapje en een drankje? Toen we aan het brainstormen waren over de concrete uitvoering van het concept, dachten we algauw aan Thijs Swinkels, mede-eigenaar van Brownies&downieS Franchise. Hij en zijn directe collega’s waren meteen razend enthousiast over ons idee. Ze waren dan ook graag bereid om de setting te verzorgen waarin ‘Uniek & Romantiek’ kan plaatsvinden. Samen hopen we veel mensen te helpen in hun zoektocht naar liefde en vriendschap. Het wordt in elk geval een puur avontuur!

 

In september 2020 zijn we van start gegaan met de edities en inmiddels hebben in september van dit jaar ook weer vier datingrondes plaatsgevonden. Het was weer een groot succes, voor ons als organisatoren maar gelukkig vooral ook voor de deelnemers!

Ondertussen gaan wij gewoon door met nieuwe edities van Uniek & Romantiek. Inschrijven is gratis en kan via deze website. Hier vind je ook meer informatie, waaronder de data van eventuele datingrondes die gepland staan.

Contact

Neem gerust contact met ons op als je vragen of opmerkingen hebt. Ook tips zijn natuurlijk van harte welkom!

06-40410194 (Franca)

bottom of page