top of page
DSCF7859bw (1).JPG

On Tour

Agenda

In september 2020 zijn we begonnen met het organiseren van de blind dates bij de Academy van Brownies&downies in Veghel. Omdat we inmiddels inschrijvingen hebben vanuit heel Nederland, hebben we besloten om door Nederland te 'touren' om zo de dates zoveel mogelijk bij de deelnemers in de buurt te organiseren. 

Zodra we voldoende matches kunnen maken in een bepaalde regio en we een geschikte (Brownies&downieS-)locatie hebben gevonden, maken we dit bekend via onze website. Degenen voor wie we een match hebben gevonden, ontvangen van ons vanzelf een uitnodiging per mail.

Vinden de dates bij jou in de buurt plaats maar heb je geen mail ontvangen? Dan hebben we helaas nog geen geschikte match voor je kunnen vinden. Liefde is geduldig! We blijven voor je zoeken en je ontvangt van ons vanzelf een uitnodiging als we een match voor je hebben gevonden.

Hieronder vind je een overzicht van de locaties waar we dates hebben georganiseerd of waar op korte termijn dates gepland staan.

asten

Omdat we wegens omstandigheden momenteel niet terecht kunnen bij onze 'thuisbasis' aan de Verlengde Noordkade in Veghel, zijn we op zoek gegaan naar andere mogelijke locaties in de buurt waar we een datingronde konden organiseren.

Dat viel niet mee, maar we hebben er een gevonden!

Op zaterdag 25 november 2023 gaan we een datingronde organiseren

in samenwerking met het enthousiaste team

van Brownies&downieS Asten

We hebben er zin in!!

DSCF7859bw (1).JPG

drachten

Yes! We zijn telkens reuze blij als ook wij een afspraakje hebben gemaakt! En zeker als dit gelukt is in de meest noordelijke regio van Nederland. :)

Op vrijdag 12 mei 2023 zijn wij vanuit onze thuisbasis in Noord-Brabant helemaal afgereisd naar het noorden van ons mooie landje om een datemiddag op locatie te organiseren bij Brownies&downies Drachten

Dus woon je in de noordelijke regio van het land en lijkt het je leuk om een keer op blind date te gaan? Schrijf je gerust in, en wie weet komen we binnenkort jouw kant op!

valkenburg

Op 12 februari 2022 hebben we blind dates georganiseerd in samenwerking met het geweldige team van Brownies&downies Valkenburg. Dit was in het weekend voor Valentijn, geen wonder dat de liefde in de lucht hing! 

Na dit grote succes organiseren we op zaterdagmiddag 1 oktober 2022 opnieuw dates op locatie bij Brownies&downieS Valkenburg.

We kijken er al erg naar uit!

DSCF7852bw (1).JPG
Image by Zane Persaud

deventer

Op zondag 30 oktober 2022 hebben we voor het eerst dates op locatie georganiseerd in samenwerking met het enthousiaste team van Brownies&downies Deventer!

Het was een geweldig leuke middag, dus zeker voor herhaling vatbaar!

almere-buiten

Op vrijdagavond 4 november 2022 hebben we voor het eerst dates georganiseerd op locatie bij Brownies&downieS Almere-Buiten.

Wat was het leuk!

Image by Windows
DSCF7860bw (1)_edited.jpg
on tour - apeldoorn (11 december 2021).jpg

apeldoorn

Na het succes van de blind dates op locatie in Capelle aan den IJssel hebben we op 11 december 2021 in samenwerking met het geweldige team van Brownies&downies Apeldoorn een gezellig knusse en romantische middag georganiseerd voor in totaal drie stellen. 

on tour - capelle (19 september 2021).jpg

capelle aan den ijssel

Op 19 september 2021 was de primeur: de allereerste dates op locatie!

In samenwerking met het geweldige team van Brownies&downies Capelle aan den IJssel hebben we een gezellige en romantische avond georganiseerd voor in totaal vijf stellen. 

DSCF7855bw (1).JPG
bottom of page