top of page
DSCF7859bw (1).JPG

On Tour

Agenda

In september 2020 zijn we begonnen met het organiseren van de blind dates bij de Academy van Brownies&downies in Veghel. Omdat we inmiddels inschrijvingen hebben vanuit heel Nederland, hebben we besloten om door Nederland te 'touren' om zo de dates zoveel mogelijk bij de deelnemers in de buurt te organiseren. 

Zodra we voldoende matches kunnen maken in een bepaalde regio en we een geschikte (Brownies&downieS-)locatie hebben gevonden, maken we dit bekend via onze website. Degenen voor wie we een match hebben gevonden, ontvangen van ons vanzelf een uitnodiging per mail.

Vinden de dates bij jou in de buurt plaats maar heb je geen mail ontvangen? Dan hebben we helaas nog geen geschikte match voor je kunnen vinden. Liefde is geduldig! We blijven voor je zoeken en je ontvangt van ons vanzelf een uitnodiging als we een match voor je hebben gevonden.

Hieronder vind je een overzicht van de locaties waar we dates hebben georganiseerd of waar op korte termijn dates gepland staan.

coming soon...

We zijn momenteel bezig met de voorbereidingen om - hopelijk binnenkort - dates te organiseren op verschillende locaties in Nederland.

 

We houden jullie op de hoogte!

wijchen

Op vrijdagavond 23 februari 2024 hebben we een datingavond georganiseerd op locatie bij - en in samenwerking met - Brownies&downieS Wijchen!

En tja, ook wij staan wel eens in de file... Oeps! 
Gelukkig heeft het geweldige team van Brownies&downieS de daters het eerste kwartiertje heel hartelijk opgevangen! 

De kans is natuurlijk erg klein dat we voor alle deelnemers op zo'n datingmiddag of datingavond dé perfecte match vinden, het komt dus ook zeker voor dat de 'klik' er helaas toch niet is. Maar, iedereen gaat met een nieuwe ervaring naar huis toe, en is weer een beetje meer gewend aan het hele 'dating gebeuren'.

Dat blijft immers spannend (soms ook voor ons, hihi)!

DSCF7860bw (1)_edited.jpg
woerden.jpeg

woerden

Op vrijdagavond 2 februari 2024 hebben we voor de tweede keer een datingavond georganiseerd op locatie bij -en in samenwerking met-
Brownies&downieS Woerden!

Dat is ook voor ons elke keer weer een genot, vooral de samenwerking met zo'n enthousiast team als Brownies&downieS Woerden! 

Een erg knusse inrichting, alle belonnen, hartjes en kaarsjes maken het helemaal af. Een romantische avond kan dan eigenlijk al niet meer mislukken!

asten

Omdat we wegens omstandigheden momenteel niet terecht kunnen bij onze 'thuisbasis' aan de Verlengde Noordkade in Veghel, zijn we op zoek gegaan naar andere mogelijke locaties in de buurt waar we een datingronde konden organiseren.

Dat viel niet mee, maar we hebben er een gevonden!

Op zaterdag 25 november 2023 hebben we een datingronde georganiseerd

in samenwerking met het enthousiaste team

van Brownies&downieS Asten

Ook hier weer een geslaagde middag!

DSCF7859bw (1).JPG

drachten

Yes! We zijn telkens reuze blij als ook wij een afspraakje hebben gemaakt! En zeker als dit gelukt is in de meest noordelijke regio van Nederland. :)

Op vrijdag 12 mei 2023 zijn wij vanuit onze thuisbasis in Noord-Brabant helemaal afgereisd naar het noorden van ons mooie landje om een datemiddag op locatie te organiseren bij Brownies&downies Drachten

Dus woon je in de noordelijke regio van het land en lijkt het je leuk om een keer op blind date te gaan? Schrijf je gerust in, en wie weet komen we binnenkort jouw kant op!

almere-buiten

Op vrijdagavond 4 november 2022 hebben we voor het eerst dates georganiseerd op locatie bij Brownies&downieS Almere-Buiten.

Wat was het leuk, en ook hier was de samenwerking met de Brownies-locatie weer TOP! 

DSCF7852bw (1).JPG
Image by Zane Persaud

deventer

Op zondag 30 oktober 2022 hebben we voor het eerst dates op locatie georganiseerd in samenwerking met het enthousiaste team van Brownies&downies Deventer!

Het was een geweldig leuke middag, dus zeker voor herhaling vatbaar!

valkenburg

Op 12 februari 2022 hebben we blind dates georganiseerd in samenwerking met het geweldige team van Brownies&downies Valkenburg. Dit was in het weekend voor Valentijn, geen wonder dat de liefde in de lucht hing! 

Vervolgens kwamen ook de coronarestricties te vervallen, zodat we het daten bij Brownies&downieS Valkenburg nog eens fijntjes konden overdoen op zaterdagmiddag 1 oktober 2022 .

Het was opnieuw een succes!

Image by Windows
DSCF7860bw (1)_edited.jpg
on tour - apeldoorn (11 december 2021).jpg

apeldoorn

Na het succes van de blind dates op locatie in Capelle aan den IJssel hebben we op 11 december 2021 in samenwerking met het geweldige team van Brownies&downies Apeldoorn een gezellig knusse en romantische middag georganiseerd voor in totaal drie stellen. 

Weer met een voldaan gevoel naar huis gereden!

on tour - capelle (19 september 2021).jpg

capelle aan den ijssel

Op 19 september 2021 was de primeur: de allereerste dates op locatie!

In samenwerking met het geweldige team van Brownies&downies Capelle aan den IJssel hebben we een gezellige en romantische avond georganiseerd voor in totaal vijf stellen. 

DSCF7855bw (1).JPG
bottom of page