top of page
On Air Sign

Heb je ons gezien?

In de media

Inmiddels is ons concept al een aantal keren in verschillende media verschenen, zowel op de radio als op tv en ook in meerdere kranten. Hieronder vind je een overzicht van deze nieuwsberichten.

(Er wordt momenteel aan de website gewerkt, binnenkort worden hier meer nieuwsberichten getoond!)

BNN Nieuws BV 2.png

BNN VARA

Op 6 augustus 2020 was Jeroen samen met zijn moeder Franca en zus Steffie te gast bij het BNN-VARA programma 'De Nieuws BV'. Jeroen legde aan presentatrice Natascha Gibbs uit wat het concept inhoudt, en ook wat hij zelf zoekt in zijn date.....

Benieuwd naar deze uitzending? Kijk hem gauw terug via deze link!  

stax&Twan

Op 6 oktober 2020 mocht Jeroen in een uitzending op NPO Radio 1 vertellen over ons concept.

 

De uitzending is terug te luisteren via deze link.

stax&twan.jpg
20200731 NPO Waldy (1).jpeg

waar is waldy?

Ook in de avondspits kon men luisteren naar de stem van Jeroen op de radio. Waldy van Geenen was voor zijn rubriek 'Waar is Waldy' afgereisd naar Handel om een kort praatje te houden met Jeroen. Waldy had zelfs een speciaal fragmentje meegenomen waarin Sergio (van de "echte" First Dates) Jeroen heel veel succes wenst met het datingconcept.

 

Hoe gaaf is dat!

Jeroen rtl nieuws.jpeg

rtl nieuws

'Jeroen (25) wil een vriendin en start 'First Dates'
voor mensen met beperking'

Dit is de titel van het nieuwsitem dat RTL Nieuws op 3 augustus 2020 op hun website hebben gepubliceerd. RTL Nieuws was geraakt door het verhaal van Jeroen, dat hij op zoek was naar een leuk vriendinnetje maar de ware nog niet was tegengekomen. En dat hij toen zelf, maar ook met een beetje hulp van moeder Franca en zus Steffie, op het idee kwam om een soort 'First Dates' te starten voor mensen met een beperking.

Benieuwd naar het artikel waarin Jeroen zijn verhaal aan bod komt?

Klik dan hier!

Jeroen drankje.jpeg
Jeroen Mascha eten.jfif

nog meer
rtl nieuws!

'Franca organiseert dates voor mensen met beperking'

Op 5 oktober 2020 heeft RTL Nieuws aandacht besteed aan de eerste datingrondes die in september 2020 hebben plaatsgevonden. Ze omschrijven ons concept als "een soort First Dates, maar dan zonder camera en uitsluitend voor mensen met een beperking".

Benieuwd naar dit nieuwsartikel met bijbehorende foto's? Klik dan hier!

Joep Thijs scherm.jfif
bottom of page